Sappirakon selkäkipu - Sappikiviklinikka (2024)

Gallbladder Back Pain - Gallstone Clinic (1)

Jos sinulla on sappirakon sairaus, olet todennäköisesti kuullut sappirakon selkäkivuista tai olet saattanut kokea sen. Sappirakon selkäkipu Joidenkin asiantuntijoiden mukaan sappirakon ongelmien ja selkäkivun välillä on yhteys.

Sisällysluettelo

Sappirakko sijaitsee maksan alla, vatsan oikealla puolella. Useimmilla ihmisillä, joilla on sappirakon ongelmia, on kipua tässä kehon osassa, mutta tämä kipu voi levitä muihin osiin, kuten esimerkiksi oikeaan olkapäähän.

Miksi polveni sivulle sattuu? ...

Miksi polveni sivulle sattuu? Yleisiä syitä ja hoitoja

Sappirakon ongelmat johtuvat yleensä sappikivien vuoksi. Sappikivet ovat joskus hyvin pieniä. Tällaiset "hiljaiset" kivet eivät yleensä osoita mitään oireita. Ne eivät aiheuta ongelmia, joten ihmiset eivät edes tiedä, että heillä on sappikiviä. Suuremmat kivet voivat kuitenkin aiheuttaa komplikaatioita.

Sappikivi voi juuttua sappitiehyen ja estää sapen virtauksen, mikä voi johtaa erilaisiin ongelmiin. Joillakin ihmisillä voi olla sappirakon ongelmia, vaikka heillä ei ole sappikiviä.

Sappirakon oireita ovat:

  • Vatsakipu
  • Ruoansulatushäiriöt
  • Vatsan epämukavuus
  • Röyhtäys
  • Turvotus
  • Pahoinvointi
  • Keltaisuus

Vatsakipu alkaa yleensä aterioiden jälkeen ja voi kestää tunteja.Keltaisuusvoidaan määritellä ihon kellastumisena.Tämä oire on erittäin epämiellyttävä.Jos sinulla on jotain näistä oireista, sinun on vierailtava lääkärilläsi mahdollisimman pian.

Joskus ei ole helppoa diagnosoida bladder-häiriöitä, koska oireet ovat melko epäspesifisiä.Itse asiassa monet ihmiset ajattelevat, että se ei ole mitään vakavaa, eivätkä he kiinnitä paljon huomiota oireisiin.On tärkeää käydä lääkärissäsi ajoissa.Suurin osa sappirakon ongelmista voidaan hoitaa onnistuneesti, jos diagnosoidaan varhain.Toisaalta, jos se jätetään käsittelemättä,sappirakon sairaus voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita, mukaan lukien sappirakon syöpä.

Sappirakon selkäkipu

Ylävatsan kipu voi olla merkki siitä, että sappirakossa on jotain vikaa. Ihminen voi myös kokea selkäkipuja. Kipu voi alkaa vatsan alueelta, mutta se voi levitä hartioihin ja selkään. Se alkaa runsaan ja/tai rasvaisen aterian jälkeen.

Sappirakon oireet voidaan lievittää, jos muutat ruokailutottumuksiasi.

  • Syö pieniä aterioita suurten aterioiden sijaan.
  • Vältä rasvaisia ​​ruokia.
  • Lopeta roskaruokien, paistettujen ruokien, rasvakastikkeiden, margariinin, voin, rasvaisen lihan (öljyinen kala, sianliha ja naudanliha), sokeripitoisten ruokien syöminen ja lopeta alkoholin kulutus.
  • Hiilihapotettuja juomia tulisi myös välttää.
  • Lääkärisi voi antaa sinulle luonnollisia lääkkeitä oireiden lievittämiseksi ja uusien ongelmien ehkäisemiseksi

Sappirakon kivun lisäykset

Gallbladder Back Pain - Gallstone Clinic (3)

  • Nopeutta aineenvaihduntaa!Sertifioitu USDA Organic ja ou kosher.Tämä sappirakon kaava on neste, joka absorboi nopeasti ja alkaa auttaa heti.Vapauta kipu kylkiluiden alla, turvotus, ruoansulatushäiriöt ja olkapääjännitys.
  • LISÄÄ LUONNOLLISESTI SAPPEN TUOTANTOA! Taistelee sappirakkokipua ja -kohtauksia vastaan ​​välittömästi. Kaikkien luonnollisten ainesosien on kliinisesti osoitettu tarjoavan sinulle nopeaa helpotusta.
  • MAKU HYVÄLTÄ JA HELPPO OTTA! Nestemäisenä Time Tested Gallbladder Complete imeytyy paljon paremmin kuin mikään pilleri tai kapseli.
  • Liukene, detox ja puhdas!Apple -siideri etikka auttaa tukemaan sappirakon, maksan ja haiman pH -tasolla tukemaan sappikivien huuhtelua, käyttämään osana sappikiviruokavaliota liukenemiseen ja estämiseen tulevia kiviä, ole uskomaton sappikivien katkaisija sekä puhdas liette ja rakennus.
  • Ph ja säännölliset suolen liikkeet!Chanca Piedra, kurkuma, sitruuna ja hibiscus auttavat kehoasi tukemaan lietteen ja roskien hajottamisessa ja sapen liikkuessa.

Gallbladder Back Pain - Gallstone Clinic (4)

  • 𝗢𝗥𝗜𝗚𝗜𝗡𝗔𝗟 𝗚𝗔𝗟𝗟🝗 lrakon koostumus on täynnä uskomattomia ainesosia, kuten betaiinihydrokloridia (tukee mahahapon puutteita), härän sappiuutetta (yksi ruoansulatusentsyymin muoto), sappisuoloja (TUDCA:n muoto) ja muita tärkeitä ainesosia. Suositus 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Sisältää 90 kapselia (45 päivän tarjonta).
  • 𝗨𝗦𝗔 𝗚𝗠𝗣 𝗖𝗘𝗥𝗧𝗜𝗙𝗜𝗘𝗗 nykytaiteen tuotantolaitokset sijaitsevat Yhdysvalloissa, ja niissä työskentelee korkeasti koulutettuja henkilöitä, jotka kehittävät ylivertaisia ​​tuotteita. Koska nämä tilat on sertifioitu Yhdysvaltain lakien ja määräysten mukaisesti (GMP-sertifioitu), ne ovat tinkimättömiä puhtauden ja laadunvalvonnan suhteen.
  • 𝗜𝗡𝗖𝗥𝗘𝗗𝗜𝗕𝗟𝗘 𝗜🝗 Etsimme kaukaa, kotimaista ja kansainvälistä, tarjotaksemme korkealaatuisia ainesosia, joista kehosi kiittää sinua. Valitettavasti parhaiden ainesosien hankkiminen kotimaisilta ja kansainvälisiltä tiloilta voi tulla normaalia korkeammalla hinnalla. Jos laatu, tyytyväisyys ja tulokset ovat sinulle tärkeitä, olet oikeassa paikassa!
  • 𝗪𝗛𝗬 𝗪𝗘’𝗥𝗘 𝗗𝗜𝗙𝗙𝗘𝗥𝗘𝗡𝗧 - Tunnetaan myös nimellä The Knowledge Doc, tohtori Berg on viettänyt suurimman osan elämästään tutkien ja tarjoamalla luonnollisia ratkaisuja jokapäiväisiin terveysongelmiin. Tämä laaja tutkimus ja tuhannet työtunnit potilaiden kanssa erottavat meidät muista brändeistä, koska sen ansiosta olemme pystyneet luomaan omia sekoituksia, joita et saa mistään muualta.
  • 𝟯𝟬-𝗗𝗔𝗬 𝗚𝘂𝗮𝗿𝗮𝗻𝘁𝗲𝗲 - Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ensimmäisten 30 päivän aikana kokemiisi tuloksiin, annamme sinulle mielellämme täyden hyvityksen! Lähetä meille viesti, niin hyvitys käsitellään niin kauan kuin sitä pyydetään 30 päivän kuluessa ostosta.

Gallbladder Back Pain - Gallstone Clinic (5)

  • Sappisuola maksan terveydelle: TUDCA: ta pidetään maksatukieristyksenä, koska se tukee maksaentsyymien terveellisiä tasoja
  • Tehokkain sappisuola maksan ja sappirakon terveydelle: Tutkimukset osoittavat, että TUDCA voi auttaa optimoimaan sappirakon sappipitoisuuden
  • Muut terveyshyödyt: TUDCA tunnetaan eniten maksan terveydestä, mutta tukee myös suoliston, immuunin, sappirakon ja kilpirauhanen terveyttä
  • Valmistettu ja testattu Yhdysvalloissa: Double Woodin TUDCA -pillerit valmistetaan ja testataan mikrobien / raskasmetallien varalta täällä Yhdysvalloissa
  • Tule paras itsesi: TUDCA auttaa tukemaan yleistä terveyttäsi, joten tunnet ja käytät parhaimmillaan

Sappirakon kivun hoitaminen

Ihmisten, jotka ovat kokeneet sappirakon kipua, on tiedettävä, kuinka tuskallista ja epämukavaa se voi olla. Tämä johtuu yleensä infektiosta tai sappikivien esiintymisestä, lääketieteellisesti sanottuna kolekystiitti, joka muodostuu ihmisen sappirakkoon.

Näillä kivillä ei ole erityistä muotoa tai ulkonäköä. Jotkut mittaavat vain millimetrin, mutta toiset voivat olla tarpeeksi suuria muutaman senttimetrin mittaamiseen. Sappirakon kivet muodostuvat joko kolesterolista tai pigmentistä, joka on peräisin syömästämme ruoasta ja juomistamme juomista.

Sappirakon kipua aiheuttavat sappikivet takertuvat ihmisen sappikanaviin, kun se on matkustanut suolistosta ja maksaan.Kunkivet pääsevät sappitiehyeemme, se on aika, jonka kuluessa aivomme lähettävät kipusignaaleja kehoon. Kivien lisäksi kipu voi johtua myös infektioista erityisesti vieraiden elementtien, kuten saasteiden ja ruoka- ja juomakomponenttien, esiintymisen vuoksi. Huomaat helposti, koska sappirakon kipu on melko johdonmukaista.

Kipu on pahin virtsatessa, seisoessaan pitkään ja tehdessä paljon fyysistä toimintaa. Se on tarpeeksi terävä tekemään liikkeestä erittäin vaikeaa, eikä edes nukkuminen poista kipua.

Jos olet kokenut oireita jo jonkin aikaa, parasta on saada lääketieteellinen tarkistus oikealla tavalla.Sappirakon kipu ei ole tila, joka on otettava kevyesti erityisesti, että se koskee sisäelimiä.Käsittelemättä sappikivet ja infektio voivat aiheuttaa komplikaatioita maksaan, suolistoon ja jopa munuaiseen.

Sydämessä ja keuhkoissa voi olla myös komplikaatioita.Kun kuulet lääkärisi, varmista, että välität kaikki oireet, joita olet kokenut.Tämä opastaa häntä määräämään oikeat diagnostiset toimenpiteet sinulle.

Sappirakon kipujen diagnosointiin on erilaisia tapoja.Yleisin on vatsan ultraääni sappikivien lukumäärän ja niiden erityisten sijaintien määrittämiseksi.Sen tulisi myös kertoa lääkärille, kuinka pienet tai suuret ne ovat, jotta oikea määrä lääkitystä voidaan antaa.Jos vatsan ultraääni ei kuitenkaan näytä sappikiviä, lääkäri voi turvautua edistyneempiin tekniikoihin.Yksi esimerkki on endoskooppinen ultraääni.

Vaikka sinulla on diagnosoitu kivien aiheuttama sappirakkokipu, sinulla ei ole syytä todella huolestua niin paljon, kunhan suostut lääkinnällisiin toimenpiteisiin, joihin sinua pyydetään. Siihen on saatavilla erilaisia ​​hoitoja ja tapausten onnistumisprosentti on todella korkea. Jos kokemasi sappirakkokivut ovat vielä alkuvaiheessa, lääkäri voi vain aluksi määrätä antibiootteja ja tulehduskipulääkkeitä niiden kutistamiseksi.

Tietyn ajanjakson jälkeen lääkäri todennäköisesti tilaa toisen ultraäänen nähdäkseen, kuinka kivet ovat reagoineet siihen. Sinulta kysytään myös, onko kipu vähentynyt vai ei. Jotkut sappirakon kivut hoidetaan leikkauksella tilan etenemisen estämiseksi. Tämä varmistaa myös, että kaikki muut kehon tärkeät osat eivät vahingoitu.

Sappirakon selkäkipu - Sappikiviklinikka (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated:

Views: 6009

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.