Kuinka tee-se-itse Hot Cocoa Baby Photo Shoot - vastasyntyneet ensikertalaiset (2024)

Saatat ihmetellä, mitä asetuksia voit käyttääTee itse vauvasi valokuvaus. Me huolehdimme sinusta! Voit harkita kuumaa kaakao-vauvakuvausta kotonasi. Kuuma kaakao-vauva -kuvaus on yksi parhaista, ja se on ainutlaatuinen järjestely valokuvaamiseen. Kuuman kaakaon käyttäminen vauvan kuvauksissa sen makean tuoksun ja maun lisäksi on se, että kaakaojauheella on lääkinnällistä arvoa, koska se on hyvää ja voi suojata vauvan ihoa.

Kaakaossa on flavanolia, joka vähentää ultraviolettivalon vaaraa ja ylläpitää myös vauvan ihon sileyttä. Kaakao saa myös vauvasi ihon hehkumaan. Voit myös ylläpitää vauvallesi suotuisan lämpötilan kuumalla kaakaolla. Tämän tausta-asetuksen ottaminen käyttöön valokuvauksessa on myös hyvä niille vauvoille, jotka voivat istua mukavasti ja joiden selkäydin ei ole vaarassa. Jos olet aloittelija täällä ja haluat tietää koko ideasta tee-se-itse kuuman kaakao-vauvan valokuvauskuvauksesta, voit katsoa tämän artikkelin.

Tee-se-itse kuumakaakaokuvaukseen tarvittavat kohteet ovat seuraavat;

1. Iso muovinen istutusastia

2. Kaikki tarpeidesi mukaan; voit käyttää liukastumista estävää mattoa tai pyyhettä

3. Vesi

4. Jotain, joka pitää vauvan miehitettynä kuumassa kaakaossa, on esimerkiksi lelu tai vaahtokarkkeja.

5. Kaakaojauhe

6. Kamerasi

Kuuman kaakao-vauvan valokuvauksen tausta-asetusten valmistelu sisältää seuraavat toiminnot;

1.Ota haluamasi värinen muovinen kylvökone ja aseta se vakaaseen asentoon, jossa se ei pääse putoamaan.

2.Lämmitä vesi haluamallasi lämmönlähteellä (saatavilla). Varmista, että lämpö on vauvalle suotuisaa eikä aiheuta haittaa, ja lisää se muoviastiasi.

3.Lisää kaakaojauhe lämpimään veteen ja varmista, että ne sekoittuvat hyvin sekoittamalla.

4. Laitat sitten tukisi muovisen istutuskoneen pohjalle niin, että vauva istuu pystyssä ja halutussa asennossa, jotta vauva ei liukastu.

5. Lisää vaahtokarkki tai pieni lelu kuumaan kaakaoasi muoviseen istutusastiaan.

6. Voit laittaa vauvasi muoviseen istutusastiaan ja varmistaa, että vauva on turvassa.

Kun olet määrittänyt valokuvasi taustan, voit aloittaa kuvien ottamista.

Vinkkejä tee-se-itse kuuman kaakaokuvauksen tekemiseen

#1. Sinun tulee varmistaa, että vauvasi on turvallinen ja terve.

Varmista, että hattukaakao ei peitä vauvan koko kehoa. Tämä estää vauvaa hukkumasta kuumaan kaakaoon. Kuvausalue ei saa olla lähellä haitallisia esineitä, joista vauva voi pitää ja pudota. Thetaustatulee olla selkeä; siellä pitäisi olla vain muovinen istutuskone. Sähkökaapeleiden ja -johtojen tulee myös olla kaukana kuvausalueelta, sillä tiedetään, että ne voivat aiheuttaa kuoleman, jos niitä ei hoideta kunnolla. Vesi ei saa olla kuumaa, koska se polttaa vauvan; sen ei pitäisi olla kylmä, koska se voi johtaa siihen, että vauva saa tavallisen flunssan, etkä ehkä pidä siitä. Varmista myös, että asennot eivät aiheuta vaaraa, kuten putoaminen tai jopa vauvan rikkoutuminen.

#2. Voit harkita ystävien tai perheenjäsenten kutsumista valokuvausistunnon aikana.

Onko ystäviä taiperheenjäsenetluo hyviä hetkiä ja muistoja kokonaan. Ympärilläsi olevat ihmiset auttavat sinua ottamaan kuvia. Lisäksi niiden avulla voit lievittää jännitystä, joka sinulla voi olla, jos olisit yksin. Perheenjäsenet tai ystävät auttavat sinua myös luottamaan ottamaan tee-se-itse kuumaa kaakaovalokuvia. Ystävä voi myös tehdä hetkestä eloisaksi ja iloiseksi ja luoda lämpimän ympäristön, joka auttaa vauvaa keskittymään ja kiinnittämään huomiota senhetkiseen toimintaan.

Voit myös saada upeita ideoita ystäviltäsi ja perheeltäsi kuumakaakaokuvaukseen liittyen. Myös ystävät ja perheenjäsenet voivat nähdä sinua odottavan vaaran ja neuvoa sinua välttämään sitä, mitä et olisi voinut nähdä, jos olisit aivan yksin. Yritys saa myös sinut tuntemaan olosi turvalliseksi kuvausistunnon aikana, jolloin saat hyvännäköisiä kuvia.

#3. Voit harkita ainutlaatuisia asentoja sinun kannaltasi.

Tämän tavoitteena on tehdä hetkistä mahdollisimman mahtavia.Asentoja harkiten, on myös hyvä tarkistaa, mitä muut ovat tehneet pohtiessaan, mitä kokeilla tällä uudella vauvakuvauksen alueella. Ei tarvitse tuntea oloaan tyhmäksi, kun et tiedä mitään vauvan poseeraamisesta valokuvalle. Hyvien asentojen saamiseksi sinun tulee myös käsitellä vauvan murtamisen pelkoa ja varmistaa, että olet varovainen. Voit myös olla luova ja keksiä uusia ideoita vauvallesi kuumassa kaakaossa, jotka eivät ole vaarallisia. Näin tekemällä DIY-kuvasi näyttävät upeilta ja ihanilta.

#4. Ennen kuin aloitat tee-se-itse kuuman kaakaon ja vauvan valokuvauksen, varmista, että kameran akku on ladattu täyteen.

Tämä on tärkeää, koska se auttaa sinua ottamaan mahdollisimman monta kuvaa ilman, että akku tyhjenee kesken matkan ja pilaa valokuvausistunnon koko hyvän hetken. Varmista myös, että olet oppinut käyttämään kamerasi asetuksia. Tämä auttaa sinua tekemään valokuvasi hyvin ja saamaan ne näyttämään ammattivalokuvaajan ottavilta. On myös tärkeää tallentaa kuvat, jotta ne eivät katoa tai katoa istunnon jälkeen. Myös muiden valokuvaajien opetusohjelmien avulla voit säästää aikaa ja varmistaa, että vauva ei pysy kuumassa kaakaossa liian kauan. Tieto auttaa sinua myös tunnistamaan parhaat kulmat parhaan kuvan saamiseksi, mikä johtaa parhaisiin kuviin.

#5. Sinun tulee myös olla tietoinen vauvakuvauksen alkamis- ja päättymisajasta.

Tämä auttaa sinua pitämään ajoituksen ja varmistamaan, että saat mahdollisimman monta napsautusta ilman kiirettä niin kauan kuin olet ajoituksessasi. Älä kestä harjoittelua liian kauan, sillä vauva kyllästyy poseeraamiseen ja alkaa häiritä rauhallista hetkeä.

#6. Varmista, että vauvasi on hyvässä kunnossa ennen kuin otat hänet valokuvaukseen.

Et ehkä halua nähdä vauvasi sairastuvan tämän loistavan idean takia kuumaa kaakaota sisältävästä valokuvauksesta. Kuuman kaakaon valokuvauskonsepti ei ole ihanteellinen niille lapsille, joilla on terveysongelmia, ja sinun on ehkä harkittava muuta taustaa vauvakuvauksessa. Lapsia ei saa altistaa valolle, kun he voivat huonosti. Joten huomioi tämä.

#7. Varmista, että olet tarpeeksi itsevarma ja valmis aloittamaan tämän istunnon.

Sinun tulee myös valmistautua psykologisesti ja varmistaa, että olet hyvällä tuulella. Tämä tuottaa upeita laukauksia. Hyvä mieliala vähentää myös turhautumista; Joskus vauvat voivat ärsyttää sinua, koska he eivät tee niin kuin haluat heidän tekevän, ja tämä vaatii sinulta joustavuutta. Hyvä mieliala vaikuttaa myös vauvasi henkeen, jos vauva on yksi niistä, jotka eivät halua jäädä veteen. Sinun on myös varmistettava, että olet syöttänyt vauvaa tarpeeksi välttääksesi taukoja ja huonoja aikoja istunnon välillä. Riittävästi syönyt vauva voi pysyä aktiivisena ja iloisena koko tee-se-itse-istunnon ajan. Varmista, että vauvan ruokaa on helposti saatavilla siltä varalta, että vauvalla tulee nälkä. Sinun tehtäväsi on ruokkia vauva ja jatkaa valokuvaamista.

#8. Sinun tulisi myös harkita kuivan pyyhkeen käyttöä lähelläsi vauvan kuivaamiseksi sen jälkeen, kun olet ottanut sen pois muovisesta kylvökoneesta.

Joitakin vaatteita, kuten vauvan hattua, voidaan käyttää tee-se-itse kuuman kaakao-vauvan kuvauksen aikana. Tämä varmistaa, että valokuvat otetaan selkeinä ja terävinä, etkä missään vaiheessa ota epäselviä kuvia. Lapsen kuivaaminen pyyhkeellä helpottaa työtä, koska et halua kastella lasta ja jättää sitä sellaiseksi.

Johtopäätös

Kuuman kaakaon tee-se-itse vauvakuvaus on yksi parhaista ja uskomattomimmista ideoistavauvan valokuvaus, ja sitä on hyvä kokeilla, jos pystyt siihen. Voit myös harkita sen tietämistä, jos olet nainen, joka harkitsee lasten hankkimista tulevaisuudessa. Yllä jaetuista tiedoista on sinulle paljon apua, ja sinun kannattaa harkita sen tekemistä. Myöskään nuoria isiä ei jätetä tämän tiedon ulkopuolelle, koska se on heille välttämätöntä. Heidän pitäisi rohkaista vaimoaan tee-se-itse-kuvauksiin. Heidän pitäisi myös kokeilla sitä ja olla perhevalokuvaajia. Toivotamme sinulle kaikkea hyvää, vaikka harkitset tee-se-itse kaakao-vauvakuvausta ja säilytät tämän erinomaisen hetken tulevia muistoja varten.

Kuinka tee-se-itse Hot Cocoa Baby Photo Shoot - vastasyntyneet ensikertalaiset (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 5458

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.