Ihanimmat vauvakuvausideat, joita sinun täytyy kokeilla | Paikalliskuvaajan blogi (2024)

Niin söpöjä kuin vauvat ovatkin, ei ole helppoa yrittää saada heidät poseeraamaan kuvassa. He liikkuvat jatkuvasti ja pitävät tunteitaan aina hihoissaan, olivatpa he iloisia, nälkäisiä, vihaisia ​​tai kaikkea edellä mainituista. Ja vaikka jokainen valokuva voi kuvata hyvää naurua tai hymyä vauvasi ilmeestä riippumatta, haluat varmistaa, että saat pysyvän muiston.

Jos etsit tapaa vangita kaikki arvokkaat kasvun ja kehityksen hetket pikkuisen kanssa, opetamme sinulle kuinka saa aikaan ihastuttavan luovia ideoita vauvan valokuvaamiseen.

Miksi sinun pitäisi tehdä vauvakuvaus?

Säilytä lapsesi pienenä ikuisesti muisto. Uudet äidit ja isät pitävät varmasti näistä kuvista, kun he katsovat lastensa vanhenevan vuosien saatossa. On hyvin mahdollista, että uudet vanhemmat katuvat, ettei heillä ole vauvakuvia vastasyntyneistään,ensimmäiset syntymäpäiväjuhlatvangittu tai ensinsisarusten siteetulkoa. Kun heität pois vanhoja pinnasänkyjä suuria lastensänkyjä varten ja ostat jatkuvasti lisää vaatteita niiden kasvaessa, miksi et säilyttäisi albumeita vauvakuvista, jotka eivät koskaan vanhene?

Voit myös muotoilla vauvakuvasi haluamallasi tavalla. Voit pukea ne mieleiseksesi ja olla todella luova teemojen ja asentojen kanssa. Koska ollaan rehellisiä, vauvat eivät vielä osaa puhua takaisin, joten tämä on täydellinen tilaisuus tehdä valokuvaus haluamallasi tavalla, ilman heidän mielipidettään.

Lisäksi sinulla on täysi oikeus kehua kuvia uudesta vauvastasi, sillä sen mukana tulee uusia vanhemmuutta koskevia sääntöjä!


Vastasyntyneen valokuvaus kotona:
Edut ja vinkit

On sanottavaa studioon menemisestä hakemaan omasivastasyntyneen valokuvaus. Studion laatu mahdollistaa ammattimaisen valaistuksen mukavassa ympäristössä, joten sinä ja vauvasi voitte rentoutua. Lisäksi ammattistudiossa työskenteleminen antaa sinun seurata taikuutta sen sijaan, että joutuisit käsittelemään hässäkkää. Tämä on stressitön prosessi, joka antaa sinulleammattimaisen näköisiä kuvia.

Vastasyntyneen vauvan kuvaus studiossa ei kuitenkaan aina tunnu mahdolliselta, varsinkin nyt, kun sinulla on pieni ihminen hoidettavana. Lisäksi voi olla hankalaa napata kaikki tarvitsemasi ja viedä se studioon. Esimerkiksi vauvan laukku, jossa on kaava, binkit, vaipat ja muut välttämättömyydet sekä rattaat sekä vaatteet ja kuvausta varten tarvittavat tarvikkeet.


Tästä huolimatta, jos päätät toteuttaa omia vastasyntyneiden valokuvaideoitasi kotona, tässä on muutamia vinkkejä:

  1. Ole kärsivällinen: Toisin kuin ajan varaaminen studioon, sinulla on koko maailman aika työskennellä vastasyntyneen kanssa. Sinun täytyy vain vauhdittaa itseäsi, koska kaikki ei suju sujuvasti ensimmäisellä yrittämällä.
  2. Hanki oikea valaistus: Luonnollisin valonlähde on aurinko. Luonnonvalon, joko epäsuoran valon tai oven tai ikkunan läpi kulkevan valon käyttäminen parantaa vauvasi kauneutta, eikä voimakas valaistus vaikuta valokuvan väreihin, varjoihin ja kohokohtiin.
  3. Pidä vauvasi onnellisena ja turvassa: Vauvan turvallisuus on ykkösprioriteettisi, kun taas onnellisuus auttaa helpottamaan kaikkien mielialaa. Pidä valokuvaus lämpimässä paikassa ja aiheuta valkoista kohinaa, jos haluat pitää vauvasi unessa. Varmista myös, että vauvasi on hyvin ruokittu ennen kuvausta! Jotta vauvasi pysyy turvassa, varmista, että asennot ovat luonnolliset tai sinulla on spotteri siltä varalta, että vauva alkaa kiemurtelemaan.

Vauvan valokuvaus ammattivalokuvaajan kanssa

Ammattivalokuvaajamme ovat käytettävissä yli900 kohdetta ympäri maailmaa, varauksen tekeminen meiltä niin helppoa. Tämä tarkoittaa, että löydät maailmanluokan valokuvauspalvelut kaikista suosituista kohteista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että paikalliset valokuvaajamme voivat varata vauvakuvausi mukavasti omassa kodissasi (tästä nimi "Localgrapher").

Näin menetät studioon kelkkailun vaivan, mutta säilytät laitteiden ja valokuvaajan ammattitaidolla. Henkilökohtainen valokuvaajasi voi tarjota sinulle vastasyntyneiden valokuvaideoita ja työskennellä kanssasi henkilökohtaisesti saadaksesi kuvatuloksia, joista pidät.Edulliset hinnat.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (9)

Pyydä vastasyntyneen valokuvaus nyt

Kirja Localgrapher

10 ainutlaatuista vauvakuvausideaa, joita voit kokeilla kotona

Koti on siellä, missä rakkaus on, ja me kaikki tiedämme, että se on täydellinen ympäristö kaikilleperhekuvausjoka sisältää vauvasi. Haluatpa sitten työskennellä ammattivalokuvaajan kanssa tai haluat vain ottaa makeita kuvia vastasyntyneestäsi yksin, meillä on joitain valokuvausideoita, joita sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla. Katsotaanpa, mitä sinun täytyy kokeilla:

Idea #1

Näytä heidän ikänsä

Yksi yleisimmistä valokuvista, joita uudet vanhemmat ottavat vastasyntyneestä vauvastaan, ovat kuukausittaiset tilastot. Joka kuukausi syntymäpäivänä vauva poseeraa nykyisen ikänsä kanssa (esimerkiksi sinä päivänä, kun he täyttävät 4 kuukautta, he poseeraavat numerolla 4). Joskus vauvat makaavat matolla niin, että niiden pituus ja paino näkyvät myös. Näiden virstanpylväsvalokuvien avulla voit seurata vauvasi etenemistä hänen vanhetessaan, mitä voit vaalia ikuisesti.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (10)

Idea #2

Hanki heidän haukottelunsa

Jotkut parhaista vastasyntyneiden valokuvista on otettu vauvasi nukkuessa, koska voit siirtää niitä haluamallasi tavalla ilman, että hän heiluu. Haluat kuvata vauvasi haukottelua, koska se ei ole enää koskaan niin pieni! Se on arvokas hetki, jolloin he näyttävät suloisilta.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (11)

Idea nro 3

Kädet omassani

Toinen suosittu vastasyntyneen valokuvaidea on vauvasi pienten piirteiden vangitseminen. Heidän kätensä ja jalkansa ovat niin pieniä, ja aivan kuten haukottelu, eivät koskaan ole enää niin pieniä. Ota valokuva vauvasi käsistä aikuisen kokoisissa käsissäsi ja vertaa eroa. Tai ota valokuva, jossa hänen kätensä kietoutuu sormesi ympärille osoittaaksesi, kuinka pienet heidän kätensä ovat. Samat vauvakuvausideat voidaan tehdä heidän pienillä jaloillaan. Vertaa kokoja painamalla niiden jalkoja jalkojasi vasten.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (12)

Idea nro 4

Ympäröi heidät mukavuudella

Vastasyntyneet vauvat ovat hauraita, ja heidän kanssaan on työskenneltävä erittäin huolellisesti. Yksi erittäin suloinen vastasyntyneiden valokuvausidea on asettaa ne erittäin muhkealle ja pehmeälle tyynylle tai peitolle. Karvainen ympäristö vastaa rauhallista, rauhallista ja jopa juhlavaa energiaa, jonka haluat kuvata omassasiideoita vauvan valokuvaukseen. Pehmeä tausta antaa erittäin rauhallisen kuvan, varsinkin jos vauva nukkuu.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (13)

Idea nro 5

Leivonta Prodigy

Hieman sotkuinen, mutta söpö ja hauska kuitenkin! Aseta vauva kulhoon ja ympäröi kulho jauhoilla. Voit asettaa kulhon ympärille muita rekvisiitta, kuten kaulin ja keksejä korostaaksesi kuvan teemaa. Tämä leikkisä valokuva on hauska tapa innostaa vastasyntynyt vauva.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (14)

Idea #6

99 ilmapalloa

No, ei ehkä 99, mutta laulun tapaan voit teeskennellä, että vauvasi kelluu ilmapallojen kanssa. Ne voivat olla erivärisiä tai kaikki yksivärisiä, ja voit jopa sovittaa yhteen niiden asujen värit. Aseta ne tasaisesti pinnalle (suosittelemme sinistä, jotta se näyttää taivaalta). Yrität poseerata vauvaasi niin, että hänen kätensä näyttää siltä, ​​että se piteli ilmapalloja.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (15)

Idea #7

Huopalauta

Tämä klassinen taulu sopii täydellisesti valokuvausideoihin, kun haluat pitää sen yksinkertaisena. Voit kirjoittaa huopataululle mitä tahansa, vauvasi nimestä ikään, hauskaan lainaukseen tai nokkelaan sanomiseen. Tämä on täydellinen vaihtoehto pienelle tekstille, jossa on paljon söpöä!

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (16)

Idea nro 8

Kylpy ja kuplat

Vauvat rakastavat leikkiä vedessä, joten tämä on täydellinen tapa ottaa vauvakuvia luonnollisella ja avoimella tavalla. Aseta ne pieneen metalliseen pyöreään roskakoriin (esteettisyys) ja täytä amme vedellä. Voit myös lisätä vauvaystävällisiä kuplia leikkimiseen. Anna vauvallesi kumiankka tai vene ja nauti hymyistä!

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (17)

Idea nro 9

Peili peili

Toinen leikkisä ja rehellinen valokuvausidea on asettaa vauva peilin eteen. Voit pukea ympäröivän alueen värikkäällä huovalla, jonka päälle voit laittaa vauvasi turvallisesti. Aseta suuri peili vakaaseen asentoon, jotta se ei pääse kaatumaan. Istuta vauvasi peilin eteen juuri ennen kuin otat valokuvia, jotta saat todellisimman reaktion. Tästä saa hyvät naurut!

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (18)

Idea nro 10

Supersankari vauva

Pue vastasyntynyt supersankariksi saadaksesi söpöjä ja tehokkaita vastasyntyneen valokuvaideoita. Vauvasi voi käyttää Superman-neulepuseroa tai pelkkä viitta. Voit asettaa ne lentoasentoon maahan, jotta ne näyttävät lentävän puiden tai rakennusten yli. Se on fiksua, ja jos olet suuri supersankarien fani, tämä on oikea valinta!

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (19)

Yksityinen vauvakuvaus kotonasi? Ei ongelmaa!

Varaa valokuvaajasi jo tänään

Vauvan kanssa matkustaminen: valokuvausideoita, joita sinun on kokeiltava lomallasi

Kuvittele, miltä sinusta tuntuu, kun palaat luotasiperhematkaja huomaat, että jotkin ottamasi valokuvat eivät pystyneet vangitsemaan vauvasi ilmeitä, kun taas toiset eivät pystyneet vangitsemaan ympäristöä. Lyhyesti sanottuna menetit tilaisuuden vangita hetkiä, joita et voi luoda uudelleen, koska on erittäin vaikeaa tasapainottaa muistojen tekemisen ja niiden elämisen välillä. Tätä kannattaa harkitaammattikuvaajan palkkaaminenauttaa sinua lopettamaan hetken, jota haluat katsoa uudestaan ​​ja uudestaan. Lisäksi, kun keskityt nauttimiseen, valokuvaajasi voi auttaa sinua luomaan vastasyntyneiden valokuvaideoita.

Vinkki #1

Vauva liikkeellä

Muista, että et vain sinä ollut matkalla, vaan myös vauvasi. Mitä jos tekisit tästä tosiasiasta söpön muistutuksen ottamalla valokuvan vauvasta liikkeellä? Tarvitset vain vauvasi reppun tai matkalaukun luodaksesi tämän uskomattoman suloisen valokuvauksen. Pyydä hänet istumaan matkalaukun sisällä ja levittelemään söpöjä matkatavaroitaan. Kuvaa joitain luonnollisia asentoja kiireisestä olemuksestasi, kun hän leikkii tavaroilla.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (20)

Vinkki #2

Vauva leluineen

Mikään ei ole suloisempaa kuin vangita pieni ilonippu hänen pörröisellä ja tuuhealla lelullaan. Olitpa samaa mieltä tai et, leluilla on tärkeä rooli pitäessäsi pikku kimmoisasi rauhallisella ja leikkisällä tuulella. Joten miksi et napsauttaa vauvasi suosituimman matkakaverin kanssa?

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (21)

Vinkki #3

Sandy varpaat ja kädet

Se on toinen kaunis rantakuva, jonka voit lisätä pienen matkakaverisi valokuvaukseen. Upota vain vauvasi söpöt pienet jalat ja käsi rantahiekkaan (tai anna hänen leikkiä hiekalla) ja vangitse suloisuus, jota voit vaalia myöhemmin.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (22)

He eivät tule olemaan näin söpöjä ikuisesti

Varaa vauvasi valokuvaus nyt

Vinkki #4

Maalaispoika

Maalaispoikien poseeraus on äärimmäisen söpö, ja siitä tulee varmasti joitain vastasyntyneitä kuvia, joita tulet mielellään julkaisemaanInstagram. Jos vierailet paikoissa, kutenHallstatt, Itävalta, Kreikan saaret taiCinque TerreItaliassa, tämä valokuvausidea on täydellinen esittelemään lapsesi maalaispoikahenkeä ja jännitystä. Pyydä häntä pukeutumaan ruudulliseen paitaan yhdistettynä tummiin farkkuihin ja cowboysaappaisiin luodaksesi hämmästyttävän maalaisvaikutteisen lookin.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (23)

Vinkki #5

Kävely vedessä

Ryhdy matkakumppaniksi vauvasi kanssa ja kävele hänen kanssaan vedessä, jos olet lomallaranta. Maisemakuvat lisäävät kauniita muistojasi.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (24)

Vinkki #6

Vartijan laukaus

Tämä vauvakuvausidea ansaitsee epäilemättä olla prioriteettilistallasi. Tämä on yksi parhaista "vauvan kanssa matkustamisesta" -kuvista, jota et saa missata riippumatta siitä, mitä oletlomakohdeOn.

Vartijalaukaus edellyttää, että sinulla on riippuverkko, joka pitää pienen ilosi sisälläsi. Makaa vauva varovasti hänen nukkuessaan ja kanna sitä olkapäälläsi. Tämä vastasyntyneen valokuvausidea toimii parhaiten, kun olet matkalla.

The Most Adorable Baby Photoshoot Ideas You Must Try | Localgrapher Blog (25)

Kun tuot uuden elämän tähän maailmaan, haluat juhlia sitä. Haluat myös vaalia kaikkia mahdollisia muistoja, joita sinulla on vastasyntyneestäsi. Siksi vastasyntyneiden valokuvat ovat tärkeitä, koska elämän jatkuessa ja vauvasi kasvaessa pystyt säilyttämään kuvat ikuisesti.

Ammattivalokuvaajan palkkaaminen auttamaan kotona oleskelu- tai matkakuvaustarpeissasi varmistaa, että pääset kokemaan erityisiä hetkiä, mutta saat ne myös säilymään loppuelämäsi ajan.

Aloita valokuvakokemuksesi tänään

Varaa vastasyntyneen valokuvaus täältä

Ihanimmat vauvakuvausideat, joita sinun täytyy kokeilla | Paikalliskuvaajan blogi (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 5454

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.