8 suklaavalokuvausvinkkiä suussa sulaviin kuviin (2024)

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (1)

Haluatko tehdä suklaavalokuvausta, joka näyttää tyylikkäältä, kauniilta ja suussa sulavan herkulliselta? Jos olet joskus yrittänyt valokuvata suklaata, ymmärrät luultavasti, että sen näyttäminen hyvältä ei ole helppo tehtävä – ellet tiedä muutamia temppuja!

Tästä artikkelista löydät vinkkejä ja tekniikoita, jotka auttavat sinua seuraavassa suklaakuvauksessasi. he keskustelevat kohteen käsittelemisestä, täydellisen varusteen valitsemisesta, kuvien muokkaamisesta ja paljon muuta.

Joten jos olet innokas parantamaan suklaavalokuvaasi, jatka lukemista.

1. Työskentele nuken kanssa

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (2)

Suklaa-asetelmakuvat eivät tule yhteen heti. Sinun on siirrettävä ja sijoitettava eri elementtejä, kunnes löydät oikeansävellys. Kun kaikki on järjestetty ja kehystetty, sinun on järjestettävä valaistus ja hankittava oikea valotus.

Kaikki nämä toimenpiteet, vaikka ne ovat tarpeellisia, voivat vahingoittaa suklaata, jota aiot valokuvata. Itse asiassa sormien lämpö voi pehmentää suklaata niin paljon, että sormenjälkesi jättää jäljen, joka näyttäähuono.

Lisäksi suklaata käsiteltäessä on aina olemassa riski, että se naarmuuntuu, halkeilee tai muuten vaurioituu.

Joten mitä sinä teet? Välttääksesi nämä mahdolliset ongelmat,valmista laukauksesi nuken avulla.

Nukkesi voi olla toinen samankokoinen ja -muotoinen esine tai se voi olla toinen pala suklaata. Kun kaikki on valmis, voit korvata nuken sankarikappaleellasi (muista käsitellä sitä varovasti – jos voit, käytä lateksikäsineitä!).

2. Tarkkaile lämpötilaa

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (3)

Jos olet koskaan syönyt suklaata - ja oletan, että olet syönyt! – silloin tiedät kuinka herkkä se on lämpötilalle.

Nyt, edellisessä osiossa, puhuin vaaroistakoskettavasuklaata kuumilla käsilläsi. Mutta sinun täytyy ajatella ympäristöä kokonaisuutena; mikä on huoneen lämpötila? Mikä on kuvauspinnan lämpötila?

Kun valmistaudut suklaakuvaukseen, suosittelen, että pidät studiosi lämpötilan noin 20 celsiusasteessa ja pidät suklaata kuivassa paikassa.

Suosittelen olemaan säilyttämättä suklaata jääkaapissa, koska kosteus voi aiheuttaa tiivistyneitä pisaroita pinnalle, ja lämpötilan muutokset voivat aiheuttaa rasvakukintoa tai sokerikukintoa (joka näyttää valkoiselta kerrokselta patan päällä). Jos sinulla ei kuitenkaan ole muita vaihtoehtoja, tarkista suklaa huolellisesti ennen kuvausta (jälkeensuklaa on poistettu jääkaapista) ja korjaa mahdolliset ongelmat.

Rasvakukinta voidaan korjata kuumentamalla suklaata; voit käyttää hiustenkuivaajaa, mutta varo sulamasta sitä. Ja sokerikukinta voidaan puhdistaa pienellä vedellä.

Lopuksi, kun asennat laitteitasi, tarkista valonlähteen tuottama lämpö. Jos käytät salamaa tai välähdystä, sinulla ei pitäisi olla ongelmia, mutta jos käytät jatkuvaa valoa, vältä halogeenilamppuja tai suoraa aurinkoa, jotka molemmat voivat sulattaa suklaan nopeasti. Käytä sen sijaan LED-valoja tai epäsuoraa auringonvaloa.

3. Valitse oikea tausta ja rekvisiitta

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (4)

Ei ole olemassa tiukkaa sääntöä, joka kertoisi sinulle, mitä rekvisiittaa voit käyttää tai mitä et voi käyttää upeaan suklaakuvaukseen, mutta minulla on muutamia neuvoja, joiden pitäisi helpottaa asioita.

Ensin leiki väreillä. Jos kuvaat tummaa suklaata, kokeile valkoisia tai kirkkaanvärisiä rekvisiitta ja taustakuvia – ja valkosuklaata päinvastoin. (Vaihtoehtoisesti voit tehdä teräviä tai hillittyjä kuvia ylläpitämällä samanlaista sävyaluetta.)

Ajattele tunnelmaa, jonka haluat luoda, kun valitset rekvisiitta. Haluatko kotitekoisen, kodikkaan tunnelman tai huippuluokan suklaadesignliikkeen? Tämä auttaa sinua kertomaan tarinan.

Lisäksi, jos et kuvaa puhdasta suklaata, harkitse muiden ainesosien käyttöä rekvisiittana. Jos aihe on esimerkiksi suklaaminttukakku, harkitse mintun lehden tai minttukasvin lisäämistä taustalle.

4. Valaistus voi tehdä tai rikkoa valokuvan

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (5)

Voit käyttää mitä tahansa tyyppiävaloasuklaavalokuvaukseen; kokemukseni mukaan luonnonvalo on kuitenkin paras.

Suklaata ei tietenkään pidä altistaa suoralle auringonvalolle. Kuvaa aikaisin aamulla tai myöhään illalla, varjossa tai pilvisenä päivänä vähentääksesi lämpöä ja sulamista.

Huomaa, että luonnonvalon käyttö ei tarkoita, että et voi hallita tuloksia. Voit määrittää valon suunnan ja muokata valon laatua ja suuntaa juuri sellaisena kuin haluat.

Sivuvalaistus vastakkaisella puolella olevalla heijastimella on hyvä lähtökohta, ja se auttaa parantamaan myös suklaan rakennetta.

5. Ajattele koostumusta

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (6)

Koostumus viittaa siihen, kuinka sijoitat elementit kehyksen sisään ja kuinka käytät tilaa. Tämä on tärkeää kaikenlaisessa valokuvauksessa,mukaan lukiensuklaa valokuvaus.

Toisin sanoen: Sinun on harkittava huolellisesti, kuinka järjestät suklaakohtaukset.

Aloita määrittämälläMitenkuvaasi käytetään. Kuvaatko suklaata aikakauslehdelle? Taidekuvaksi? Henkilökohtaiseksi tyydytykseksi?

Tällä on merkitystä, koska lopullinen käyttö määrää koostumuksen.

Sinun on päätettävä, pitäisikö valokuva olla pysty- vai vaakasuuntainen, mikä vaihtelee aikakauslehtimuodon, sosiaalisen median formaattien, tulostuskokojen ja muiden mukaan. Mieti sitten negatiivista tilaa, jota haluat eri käyttötarkoituksiin; tarvitseeko asiakkaan sisällyttää logo, teksti tai grafiikka?

Lopuksi, kun tiedät kaiken kuvistasi ja niiden käytöstä, voit työskennellä sommittelusääntöjen ja ohjeiden avulla saadaksesi erittäin vakuuttavia tuloksia.

6. Valitse paras linssi

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (7)

Suklaavalokuvauksessa sinun on yleensä työstettävä hyvin pieniä kohtauksia (ellet siis ota ympäristökuvaa).

Tavallinen 50 mm objektiivi toimii erittäin hyvin. Teleobjektiivit voivat myös olla hyödyllisiä, varsinkin jos haluatbokehtaustalla ja asyväterävyys.

Joten jos sinulla on APS-C-kamera, voit käyttää mitä tahansa 35–60 mm:n väliltä (ja jos sinulla on 35–60 mm makroobjektiivi, vielä parempi).

Täyskennoisessa kamerassa voit käyttää 50–100 mm:n objektiivia. Jälleen makroominaisuudet voivat olla hyödyllisiä, kun kuvaat niin pieniä kohteita!

7. Käytä harmaata korttia

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (8)

Valkoinen suklaa ei todellakaan ole valkoista, tumma suklaa ei ole mustaa, ja maitosuklaata voi olla kaikenlaisia ​​sävyjä. Tämä vaikeuttaa säätämistävalkotasapainokun teet suklaakuvauksen.

Voit välttää ongelmia ja säästää aikaa, kun muokkaat valokuviasi käyttämällä aina aharmaa korttitai värintarkistus kuvauksissasi. Sinun tarvitsee vain laittaa harmaa kortti kohtaukseen ja ottaa ensimmäinen valokuva, ottaa sitten harmaa kortti ulos ja ampua pois. Tee tämä aina, kun valaistus vaihtuu.

Tämän jälkeen voit käyttää harmaakorttia sisältävää valokuvaa säätääksesi valkotasapainoa kaikissa samanlaisissa kuvissasi. Lightroom on erinomainen ohjelma valkotasapainon säätämiseen, koska sen avulla voit synkronoida muokkaukset, vaikka voit käyttää mitä tahansa perusmuokkausohjelmistoa.

8. Jälkikäsittely suklaavalokuvaasi

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (9)

Jokaisella valokuvaajalla on erilainen työnkulku, mutta riippumatta siitä, miten haluat työskennellä ja käyttämäsi ohjelma, sinun tulee aina harkita muutamia vaiheita, kunjälkikäsittelyäsuklaa valokuvaus.

Muista tarkistaa ensin kuvan väri ja valotus. Jos valokuvasit sisäänRAAKA(jota suosittelen lämpimästi), sinulla on paljon tietoa käytettäväksi tässä prosessin vaiheessa.

Korjaa seuraavaksi suklaan mahdolliset puutteet. Esimerkiksi, jos pala oli hieman kolhia tai naarmuuntunut, voit käyttää Healing-työkalua saadaksesi tällaiset viat katoamaan.

Ja voit aina viimeistellä muokkauksen käyttämällä suodatinta tai käyttämällä esiasetuksia. Tämä voi auttaa säilyttämään yhdenmukaiset tulokset useissa suklaakuvauksissa.

Suklaavalokuvausvinkkejä: viimeiset sanat

No, kuten näet, suklaan vangitseminen voi olla hankalaa – mutta toivottavasti nyt, kun olet lukenut tämän artikkelin, sinusta tuntuupaljonvarmempi suklaaammuntakykyjesi suhteen.

Ota siis suklaata ja aloita valokuvaaminen!

Nyt sinulle:

Mikä näistä suklaavalokuvausvinkeistä on suosikkisi? Onko sinulla suklaakuvia, joista olet ylpeä? Jaa ajatuksesi ja valokuvasi alla olevissa kommenteissa!

8 Chocolate Photography Tips for Mouthwatering Images (10)
8 suklaavalokuvausvinkkiä suussa sulaviin kuviin (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5456

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.