Poika ehdottaa söpöä tyttöä tekstiviestillä - Hindi-ehdotuspäivän tekstiviesti (2024)

Poika ehdottaa söpöä tyttöä.

Poika:-
Rakastan sinua

Tyttö:-
Mitä näit minussa, että kysyit minulta?

Poika:
Ehdotan nähdä kaiken.

Aiheeseen liittyvä tekstiviesti

  1. Ehdota päivän vitsejä hindiksi
  2. 1 Lark kosii 1 Lark. Poika: Rakastan sinua. Tyttö: Thapar Marungi. Poika. , , , , , , Syön punssin uudestaan

  3. Ehdota uudella tyylillä hindiksi
  4. Ehdota uudella tyylillä. Boy To Girl: Haluan ystävystyä kanssasi. Tyttö: Menin naimisiin Poika: Sitten siskoni ja minä harrastamme seksiä yhden ystävämme kanssa.

  5. Ehdota päivän tekstiviestejä hindiksi
  6. Viimeisin tapa 2 Ehdota tyttöä

  7. Kuka meistä on tärkein söpöläinen?
  8. Kuka meistä on tärkein söpöläinen? kuka on älykäs? räikeä kuka? Kuka on suloinen, kuka on komea? Kaiken tämän jälkeen, kuka voi pelastaa sinut...?

  9. Hauskoja ehdotuspäiväviestejä hindiksi
  10. Mitä eroa on Delhin tai Punjabin logolla. 8 Peg Pine K Bad Delhi Ka Admi Gud9ite N Sweat Dream Punjabi- Hun Das Kinu Propose Marna ;-) Hyvää ehdotuspäivää

  11. Poika ja tyttö hotellissa
  12. Poika: Kysyn sinulta viime kerralla, tuletko naimisiin kanssani?? Tyttö : Nahi Boy : Soch Lo Tyttö : Kah Diya na Nahi Boy : Tarjoilija, bill alag alag

  13. eräs tyttö kysyi papulta
  14. 1 tyttö kysyy 2 Pappu: Mitä olet tehnyt, että lehmän paasit ovat 4 tai minun paasit ovat 2? Pappu: Jalat Tyttö: Mitä hätää, että sinun housusi on jalassa ja minun ei ole housuissa? Pappu: Money Girl: Mitä olet tehnyt, että sen sijaan, että elät päivällä, sinun täytyy nukkua yöllä […]

  15. Chai wala ja tyttö
  16. Chai wala: Bholi si surat, masti dor khari shamaye ankhon meinissä, aye haye. Tytön vastaus: Kali si surat, hath mein kaitli, ovi khara chillaye, chai chai :-P

  17. Memonin poika tuli kotiin treffin jälkeen tyttöystävänsä kanssa ja kysyi isältään, kuinka paljon rahaa hän aikoo käyttää? Beta: 50 Rs. Isä: Mitä nämä monet ovat?? Beta: Us k paas itne hi thay.

  18. 1960-luvun tyttö: Pehla pehla pyar hai
  19. 1960-luvun tyttö: Ensimmäinen rakkaus, kevät on tullut, odotamme lisää rakkautta. 2004 Tyttö: toinen/kolmas rakkaus. Sydän on epätoivoinen, tule naimisiin kanssani, muuten neljäs päivä on valmis.

  20. Poikaystävät / tyttöystävät mainos mobiiliverkoissa
  21. Poikaystävä,Tyttöystävä Sim Conection K Hisab Se Jazz B/F:Hei Darling Larki:Tai Sunao UFone B/F:Kia Tmhre Dil Me,Me Hun Larki:Tum Hi To Ho Zong B/F:Tmhe Chand Kahun Phul Kahun Larki :Sub Keh Do Telenor B/F:Kya Hr Larki Bewfa Hy Larki:Yhi Hy Dhun Sb Ki Warid B/F Tmne Acha Nhi Kra. Larki: Katso mitä tapahtuu, kun […]

  22. Olen kirjoittanut sinulle muutaman asian.
  23. Tyttö: Olen tehnyt kaiken puolestasi Poika: Olen isä Tyttö: Kyllä Poika: ruoka ja kynä Tyttö: Kyllä Poika: koko maailma Tyttö: Kyllä Poika: Star Plus Tyttö: pidä huolta itsestäsi...!!!

  24. Hauska ystävänpäivän tekstiviesti hindiksi
  25. 1 Larka ehdottaa 1 Larki Poika: I Love U. Tyttö: Thapar Marungi. Poika. , , , , , , Syön punssin uudestaan

  26. Poika: Menetkö naimisiin kanssani?
  27. Poika: Menetkö naimisiin kanssani? Tyttö: Kyaa! Poika: Mikä elokuva se on!!! Tyttö: narttu. Poika: MITÄ???? Tyttö: Kuinka söpö ja kuuma olet?

  28. EK Sardarin valitus
  29. Ole kiltti ja yritä ymmärtää minua, olen yksin, olen yksinäinen sointu, minulla ei ole mitään yhteyttä sinuun, mutta sydämeni ajattelee sinua joka yö, tule pian tänne, tämä Sardar anoi kauppiasta.

  30. palauttaa rakkauskirjeeni
  31. Tyttö: En voi mennä naimisiin kanssasi, siksi otat nämä rakkauskirjeet tai palautat ne minulle! Poika, kuinka pidät korin edessäsi, ota siitä mitä haluat! :D

  32. Tyttö käveli jalkaisin.
  33. Tyttö käveli jalkaisin, poika huusi, diwani hymyili ja näki, että hänen dupattaan hierottiin irti maasta, tyttö vastasi - Oi diwani, mitä tiedät, hän myös täyttää velvollisuutensa, kukaan ei voi suudella Siksi Kadmonin maaperä pyyhitään pois […]

  34. Memon boss 2 työntekijä
  35. Memon boss 2 työntekijä: Olet työskennellyt kovasti tänä vuonna, siksi saat 5000 Rs:n bonussekin. Jos voit tehdä sen tällä tavalla, allekirjoitan sen ensi vuonna.

  36. Sardar rakastuu!
  37. Sardarji sanoo rakastan sinua tyttöystävälleen ja kaatuu yhtäkkiä lattialle. Tyttöystävä: Mikä tämä on? Sardarji: Oji, olen rakastunut!

  38. Promise Day Shayari hindiksi
  39. Se ruusu, jonka annoit minulle, se rakkaus, jonka annoit minulle, se muisto jonka annoit minulle, se matka, jonka kuljit kanssamme, joka ei koskaan pysäyttänyt minua, se on totta tänäänkin, Jaan, hyvää lupauspäivää

  40. Varastit sydämeni
  41. Potilas sairaanhoitajalle: ¢â‚¬ËRakastan sinua¢â‚¬â¢ Varastit sydämeni minulta¢â‚¬Â. SAIRAAJAT: ¢â‚¬Å“chal jhoota, . , Olen varastanut vain munuaisesi.

  42. Pathan näki suhteensa
  43. Pathan alkoi nähdä suhdettaan kotitovereihinsa.Kotilaiset sanoivat, että molempien pitäisi laulaa yksin. Pathan: Kuinka monta veljeä sinulla on? Tyttö:pehlay 3 your ab 4 ho gaye hain.!

  44. Jo kuch hy DIL pääbussi bolo do
  45. Avaa tänään sydämesi ovet minulle, vaikka kuinka paljon sanot minulle, jos tekstiviestini ei vastaanota, suutelen sinua. , Tee matkapuhelinkierroksesi tähän aikaan :p

  46. Monet mies rakastunut a
  47. Moni kuoppaan rakastunut mies tekee sen virheen, että menee naimisiin koko tytön kanssa.

  48. Ystävänpäivä shayari hindiksi
  49. Olen kävellyt pitkän matkan jokaisen ystävän puolesta, mutta olen lähellä jokaista ystävää varten, joka unohtaa sinut jokaisen ystävän puolesta, kun olen jo rakastunut sinuun.

  50. Haluamme nähdä sinut
  51. Haluamme nähdä sinut, pidämme jokaisen sanasi lähellä sydäntämme, emme tiedä milloin tulet televisioon, siksi katsomme Cartoon Networkia yötä päivää.

  52. Mikset laita televisiota päälle?
  53. Joulupukki poliisille: Eilen illalla televisiota alkoi tulla talostani koko ajan Poliisi: Miksi et asentanut televisiota?? Joulupukki: Katson televisiota.

  54. Sinut on luotu sydäntäni varten
  55. Joskus katson sinua ja ajattelen, että olet tehty vain minua varten, mutta sitten ajattelen, että olet tehty sydämelleni rakkaani kaipaan sinua

  56. Katso tekstiviestiäni, siirry ystäväni passille,
  57. Hei, lähetä tekstiviestini ystävälleni, jos hän on tällainen ja melua, Herättyään hän hitaasti 'Hymyilee' ja sano tekstiviestillä "KANJUS"!

  58. Gulshan tekee Mo'attar Hawa-e-Eidiä
  59. Gulshan tekee Mo'attar Hawa-e-Eid Aatasta ei yhtäkään näkyä vaan Eid Mubarakia minun puoleltani Eid Mubarak sinulle Minulla on tämä lahja Bara-e-Eid

  60. Poika: Menitkö naimisiin kanssani?
  61. Poika: Menetkö naimisiin kanssani? Tyttö: Ei Poika: Mutta K? Tyttö: Talossani ei ole hom*omiestä Poika: Kuka on taloni päämies? Tyttö: 1 aviomies ja 3 lasta

  62. Kaiken rakkautesi antaminen ei ole koskaan vakuutus
  63. Kaiken rakkautesi antaminen jollekulle ei ole koskaan tae siitä, että hän rakastaa sinua takaisin! Älä odota rakkautta vastineeksi; odota vain, että se kasvaa heidän sydämissään. Mutta jos ei, ole tyytyväinen, että se kasvoi omassasi.

  64. Vau! itni lambi -juhla
  65. Vaimo: Tuolloin, kun mies juo, olin kieltäytynyt naimisiin hänen kanssaan 10 vuotta sitten. Juon edelleen alkoholia tänään! Aviomies: Vau! niin pitkä juhla!

Poika ehdottaa söpöä tyttöä tekstiviestillä - Hindi-ehdotuspäivän tekstiviesti (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6280

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.