Mitä odotamme kummitätiltä tai kummisetältä?- Perhe täynnä toivoa (2024)

Käytän kuulumislinkkejä tietyissä blogin artikkeleissa.Jos napsautat sitä ja teet ostoksen, ansaitsen pienen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle.Kiitos tuestasi.

Jos ystävä pyytää sinua olemaan hänen rakkaan lapsensa kummisetä, että tämä lapsi on edelleen syntynyt tai että hänellä on jo muutama vuosi hänen tunnustukseensa, kukaan ei voi kiistää sitä, että se on valtava kunnia.

Ehkä se on kuin sinua pyydettiin todistamaan, haastemiehen tai morsiusneitojen kanssa - mutta ystäväsi mielestä olette riittävän vastuussa malli, jolla ystäväsi mieluummin vaikuttaa hänen lapsensa elämään kuin yksinkertaisia ​​hauskoja paljastajia, jotka tulevat Järjestä kandidaatin puolue tai kandidaatin puolue.

Mutta mitä odotamme kummitätiltä tai kummisetältä?

Voit lukea tämän, kun mietit kuinka vastata tällaiseen kutsuun.Tai olet ehkä sanonut huolimattomasti innostuneen "kyllä"!Ja etsin nyt tietoja auttaaksesi sinua määrittämään tarkalleen, mihin olet sitoutunut.

Ehkä se on ensimmäinen Godson-tai ehkä sinulla on useita ja etsit ideoita parempaan "sponsoriin".

Missä tahansa olet matkalla, tämä blogi kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää - varmasti päättää, hyväksyykö ystäväsi kutsun - mutta toivon vähän enemmän.

Minulla on neljä jumalalapsia ja mieheni (odota) seitsemän (luulemme sen johtuvan siitä, että se on vikaari, jota kysymme jatkuvasti häneltä ... kaikki tämä pyhyys ja kaikki.)

Muutamalla päällekkäisyydellä se on yhdeksän välillä.Meillä on myös kuusitoista sponsoria omille lapsillemme (neljä lasta, jokaisella on neljä sponsoria).Ja minulla on kaksi kummää, jotka ovat aina aktiivisia elämässäni.

Siksi olemme purjehtineet puolitoista vuosikymmenen ajan sitä, mitä odotamme kummitäjältä tai kummisetältä.Olemme tehneet paljon virheitä ja opimme varmasti edelleen neuvoja lastemme kummitusvanhemilta, joten toivon, että se on hyödyllinen kaikille niille, jotka ihmettelevät kummitätin/kumppanien roolia ja vastuita.

Mitkä ovat kummisetän tai kummitätin vaatimukset?

Ennen kuin ajatellaan kummitätin odotettavissa olevaa, mietimme siitä, mistä tarvitset tulla.

Jos luet tätä etsimistä apua lapsesi jumalaläodien valitsemiseksi, saatat miettiä, onko olemassa eräänlainen luettelo vaadittavista ominaisuuksista - vähän kuin työtarjous.Valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista, mutta toivon, että nämä ajatukset ovat hyödyllisiä sinulle.

Ensinnäkin sinun on tarkistettava papin, vikaarin, ministerin tai kirkon pastorin kanssa, jossa kastat lapsesi.Tietyt uskonnot vaativat kummisetä ollakastettu tai jopa vahvistettuTässä nimessä ollakseen sponsorit ja kummotterit.

Hyödyllinen ohitusratkaisu: Jos haluat epätoivoisesti tietyn ystävän olevan sponsori, mutta että hän ei täytä tätä vaatimusta, voit aina kutsua häntä kummisetäksi ja kohdella häntä sellaisenaan, vaikka hän ei saisi nousta ylös.kirkko ja ääntä toiveita muiden kummivanhempien kanssa.Kummisetä oleminen ei loppujen lopuksi ole oikeudellinen rooli.

Tämän lisäksi ehdotan kuitenkin, että sponsoroiduilla ihmisillä on mieluiten aAktiivinen kristitty/katolinen usko(Tunnustuksesta riippuen), jotta ne voivat olla henkisiä malleja lapsellesi.

Muuten joku, joka on ainakinuskoja kykeneväKannusta lapsesi henkistä matkaaKun he kasvavat.

Voit valita jonkun, joka onHyvä pitää yhteyttä, varsinkin jos asut kaukana heistä, niin että suhde ei todennäköisesti mene ulos muutaman vuoden kuluttua.

Ja joku, joka onjärjestettyja herkkä jhkolla kiinnostunutLapsesi olisi myös hyödyllinen!

Mikä on kummisetän moderni rooli?

Vaikka perinteisesti sponsorit voisivat toimia myös heidän jumalilaistensa testamenttina ja/tai tutorina vanhempien kuoleman tapauksessa (mikä oli aikaisemmin paljon yleisempi), nykyään odotuksia ei ole.Se, mitä kummitää tai kummisetä odotetaan, on nykyään aivan erilainen.

Modernin kummisetä on oletettu:

  • Rukoile heidän jumalansa puolesta
  • Olla henkinen malli kristillisessä uskossa (tai ainakin mukavasti tukea heidän jumalaansa kasvavaa uskoa)
  • Kiinnostaa aktiivisesti heidän jumalatonsa elämästä ja kehityksestä
  • Muista syntymäpäivät ja erityistilaisuudet*
  • Ridder ja yhteyshenkilö

*Vastoin yleistä mielipidettä, kummisetä oneiOstaa runsas syntymäpäivä- ja joululahjoja!Nämä ovat kuitenkin usein erittäin hyviä markkereita vuoden aikana ja tarjoavat käytännön tapoja pysyä ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu jumalasi elämässä.

Esimerkiksi tyttäremme kummisetä lähettää aina kortin ja pienen lahjan hänen pyhityksen vuosipäivänä, mieluummin merkitsemään tätä eikä syntymäpäiviä tai joulua.Se on kaunis perinne, joka yllättää iloisen tyttäremme joka vuosi, koska hän ei odota mitään erityistä artikkelia kyseisessä kuussa!

Lapsen kasvaessa moderni kummisetä voi myös olla henkilö, jonka kanssa jakaa hänen harrastuksensa, hänen kiinnostuksensa ja taitonsa - esimerkiksi vie hänet vuoren nousuun, oopperaan tai opettaa häntä kalastamaan, Commonin mukaan kiinnostuksen kohteet.

Mieheni ja minä emme ole ollenkaan tieteellisiä tai käytännöllisiä, mutta nuorin on pakkomielle tapaan, jolla asiat toimivat.Onneksi hänellä on kummisetä, joka on insinööri!Aina kun tapaamme, hän voi vastata kaikkiin poikamme kysymyksiin ja ehkä jonain päivänä opettaa hänelle käytännön taitoja.

Myöhemmin kummisetä voisi jopa pystyä hankkimaan työkokemuksensa jumalalliselle, jos hän osoittaa kiinnostusta samaan työhön tai jopa neuvonantajaan hänen valintansa tai hänen ammatillisen projektinsa suhteen.

Nämä ovat valinnaisia ​​lisäominaisuuksia eivätkä todellakaan pakollisia - loppujen lopuksi et voi ennustaa, mitä lapsesi syntyy, lopulta haluaa tehdä urana!

Kumoidun/kummisetän roolit ja vastuut

Mikä on kummisetän vastuu?Mitä odotamme kummitätiltä?

Kaikki juuri mainitsemani asiat ovat vain ideoita ja mahdollisuuksia - mutta kummisetän tai kummitäin tärkein vastuu on ylivoimaisestiMatka henkisesti heidän jumalansa kanssa.

Pohjimmiltaan tämä merkitsee rukousta.Voit olla kristitty, joka on sitoutunut terveelliseen rukouselämään - tai voit olla kristitty, joka on kiinnostunut huonolaatuisesta rukouselämästä, kuten minä.Tai olet ehkä tuskin rukoillut elämässäsi, mutta tavalla tai toisella päädyit Godsoniin!

Qu'attend-on d'une marraine ou d'un parrain ? - La famille pleine d'espoir (1)

Minkä luokan tunnistat eniten, tämä upeaPrayer Journal of Sponsors ja Marraine(Kirjoittanut ja suunnitellut erittäin lahjakas kattoaToivo ja inkivääri) Auttaa varmasti sinua ymmärtämään, kuinka rukoilla jumalasi puolesta.

Se sisältää 52 rukouskehottaa - yksi jokaisesta vuoden viikosta, mutta voit ilmeisesti työskennellä siellä nopeammin tai hitaammin mukavuutesi mukaan.

Qu'attend-on d'une marraine ou d'un parrain ? - La famille pleine d'espoir (2)

Jokainen rukouskehotus antaa sinulle erilaisen ajatuksen jotain rukoilemaan Jumalasi Ja kaikki mitä luulet, että Jumala voisi kertoa sinulle vastauksena.

Voi olla hyödyllistä myös olla pieni sanomalehti tai kalenteri rukouksellesi.

Rukoilen neljän jumalapsen kanssa erilaisen joka päivä maanantaista torstaihin.Se todella auttaa minua keskittymään jokaiseen jumalaan ja rukoilemaan sen erityistarpeita sen sijaan, että ryhmittelisivät heidät ja päätyisivät rukoilemaan todella yleisiä rukouksia.Tämä pakottaa minut myös lähettämään heille viestin tai heidän vanhemmilleen saadakseen päivityksiä rukousta varten.

Sanoisin, että rukous on tärkein osa sitä, mitä kummitäiti tai kummisetä odotetaan

Mutta en ole kristitty!

Korostan aina etsimisen tärkeyttäkristillinenSponsorit, jos mahdollista, mutta tiedän, että se ei ole aina mahdollista.

Joten, jos olet lopettanut sponsorin, mutta sinulla ei ole omaa uskoasi, neuvoni on tehdä kaikkensa tukeaksesi Godsonin ja/tai hänen perheensä uskoa vähemmän uskonnollisesta näkökulmastasi.

Ehkä tämä voisi sisältää uskonnollisen lahjan ostamisen erityiseen tilaisuuteen.Lisäksi tässä blogiartikkelissa julkaisin linkit useisiin lahjaoppaisiin, jotka ovat hyödyllisiä uskonnollisten lahjojen lähteitä rohkaisemaan jumalaajasi hänen uskossaan.

Ehkä se tarkoittaa vainkuunnellaKun taas jumalasi ja/tai hänen perheensä kertovat heidän uskosta ja sen toiminnasta elämässä.Ehkä toisinaan Godsonin kirkon kanssa hänen kanssaan auttaa sinua ymmärtämään paremmin perheen uskomuksia.

On olemassa monia tapoja tukea jumalaa kasvavassa uskossaan ilman, että sinulla on sellainen.Mutta on sanomattakin selvää, jos sinäÄlä tee sitäAjattele, että voit tarjota tämän tuen, jos luulet, että et voi vastata siihen, mitä kummitätiä tai kummisetäiltä odotetaan, joten ehkä tekisit paremmin kohteliaasti hylkäämään kutsun.

Olen kristitty, mutta jumalani perhe ei ole

Olemme tässä tilanteessa useiden jumalilaisten kanssa, ja katsotaanko erittäin hyvin, että meitä pyydettiin sponsoroimaan ja kummottereihin, koska vaikka vanhemmat (ystävämme) eivät ole varmoja siitä, mitä he uskovat, he haluavat antaa lapsilleen antaa lapsilleen Mahdollisuus tutkia uskoa itse.Ja kristillisen kummisetän valitseminen näyttää hyvältä ensimmäisen askeleen.

Se on upea tilaisuus!Voit jakaa uskosi ja kokemuksesi lapsen kanssa, jolla muuten ei ole hänen elämässään paljon uskonnollisia vaikutteita, mikä on jännittävää!

Voit alkaa tuntea painostusta tässä vaiheessa, mutta älä huoli.SinäÄlä tee sitäOle vastuu siitä, uskooko jumalasi vai ei - kukaan ei tee sitä lapsen lisäksi.Heidän uskonsa on heidän ja Jumalan välillä.

Mitä sinätölkkiTekemällä on yksinkertaisesti näyttää jumalallesi, miltä uskon elämä näyttää.Tässä on ideoita siitä, kuinka voit edetä:

  • ostaa heille aikä-sopivaraamattu-Kristillinen kirjataihartaus-- Syntymäpäivät ja joulujuhlat ovat erinomaisia ​​anteeksipyyntöjä siitä!
  • Vie heidät kirkkoon, kirkon lomakerhoon tai kristittyyn leiriin
  • Muista, että rukoilet heille, kun kirjoitat tai lähetät tekstiviestejä
  • Ole avoin puhumaan uskosta heidän kanssaan
  • Lähetä heille kultti soittolista kuuntelemaan
  • tarjous maksaa kristillisestä tai loma -leiristä
  • Rukoile, rukoile ja rukoile!

Rakenna suhde paikalliseen jumalaltaan

Jos sinulla on etuoikeus elää lähellä Godsonia, on monia tapoja rakentaa hyvä suhde.Mutta on myös tärkeää muistaa, että sitä ei ole hyvä tai huono tapa tehdä, ja että se, mitä pystyt tarjoamaan, riippuu paljon tilanteestasi.Toivon, että tämä osio antaa sinulle myös paljon erilaisia ​​ideoita oman pohdinnan stimuloimiseksi.

LastenlisäKumarilaisesi on selvästi hieno tapa rakentaa suhdetta hänen kanssaan, vaan myös siunaamaan hänen vanhempiaan!Ja se on tärkeämpää kuin miltä näyttää - kohtuuttomilla suhteiden repeämisasteella tue jumalasi vanhempia antamalla heidän mennä kokouksiin yhdessäseerumitOn positiivinen vaikutus myös jumalaan.

Vie sinun jumalasi1: 1 kertaon toinen upea tapa rakentaa suhde ja siunata vanhempiaan pienellä vapaa -ajalla tai viettää aikaa muiden lastensa kanssa.

Tyttärentytär on oman tyttäreni paras ystävä.En viettää paljon aikaa 1: 1 hänen kanssaan, koska mielestäni tyttäreni valittaisi liikaa, jotta sitä ei kutsuta!Mutta talomme on hänen talonsa ja päinvastoin.Hän vietti paljon aikaa kanssamme, annoin hänelle paljon aterioita ja hän nukkui täällä.

Viimeisenä syntymäpäivänä teimme jopa äiti-tytärtapaamisen kanssamme neljä (hänen äitinsä on myös tyttäreni kummitäiti) juhlimaan tyttöjen syntymäpäiviä, jotka putoavat hyvin lähellä toisiaan.Puhumme samasta tekemisestä seuraavana syntymäpäivänä, ja näen siitä olevan suuri kummisetä/parhaan ystävän perinne.

Ei ole sääntöjä siitä, mitä kummitää odotetaankommenttiRakennat tämän suhteen - vain että teet sen!

Rakenna suhde kaukaiseen jumalatar (maantieteellisesti)

Asumme kaupungissa, joka on erilainen kuin seitsemästä yhdeksästä viittauksestamme, ja omien lapsemme kuudentoista sponsorista, vain kaksi elävää paikallisesti, joten ymmärrän haasteet suhteiden luomisesta eri paikassa asuvien lähetysten kanssa.

Poikamme kummitäiti on aina ollut aivan loistava tuntemaan hänet, vaikka hän näki hänet vain kerran vuodessa.

Hän lähetti hänelle säännöllisesti postikortteja (muutaman kuukauden välein) ottamaan yhteyttä häneen, muistuttamaan häntä, että hän rukoili hänen puolestaan ​​ja kysyi häneltä, onko hänellä erityisiä rukouspyynnöt.Vanhetessaan hän alkoi vastata itselleen.Nyt kun hänellä on puhelin, hän lähettää hänelle sen sijaan tekstin.Rakastan sitä, että heillä molemmilla on suhde, jota ei tarvitse käydä läpi minun ja mieheni.

Olimme siinä vähemmän hyviä omien jumalalapsiemme kanssa, mutta olemme aina varmistaneet, että rekisteröitymme syntymäpäiviin ja jouluna, ja kun jumalalapsemme kasvoivat ja meillä on oma puhelin, yritimme tarttua mahdollisuuksiin lähettää viestejä ja rohkaista heitä suoraan .

Sanoisin - ja mielestämme se lopullisesti nyt, kun vanhimmat jumalalaisemme ovat murrosiän keskellä - on, että sinun on aloitettava suhde rakentaa mahdollisimman pian.

Älä odota, kunnes jumalasi osaa lukea tai kirjoittaa tai että hänellä on oma puhelin, koska sitten on paljon vaikeampaa "aloittaa" olla kummisetä.On paljon helpompaa aloittaa heti, onko se halaus vauvalle, istua lattialla ja pelata autoja yhdessä tai työntää jumalaajasi keinut.Kaikki nämä rakkauden tekot ovat tärkeitä luottamuksen tekijöitä pienelle lapselle.

Ei ole hyvää tapaa tuntea jumalasi.Mutta kummitätiltä tai kummisetältä odotetaan, että he ainakin ottavat suhteen vakavasti.

Ole luova, pidä viestintälinjat auki niin paljon kuin pystyt ja nauti jokaisesta hetkestä, jonka vietät heidän kanssaan, varsinkin jos et näe niitä kovin usein.

Mikä on kummisetä, joka tarjoaa lahjana?

Olipa jo jossain vaiheessa Godsonin tai seuraavien syntymäpäivien tai joulun kaste, haluat todennäköisesti tarjota lahjan jumalalliselle ja varsinkin jos sinulla ei ole lapsia itse saman ikäisenä, saatat tarvita ideoita.

Lisäksi saatat ihmetellä mitä akummisetäTarjoa lahjaksi?Onko olemassa erilaisia ​​sääntöjä tai odotuksia?Paljonko minun pitäisi käyttää?

Rentoudu - On olemassa (tai ei pitäisi olla) ei ole muodollisia odotuksia siitä, että kummivanhemmat ostavat lahjoja, ja vielä vähemmän kuluttaa paljon rahaa.Riippuu sinusta, riippumatta siitä, riippuu sinusta lahjoja (tai kuinka paljon päätät kuluttaa).

Sanoisin kuitenkin, että pienen lahjan ostaminen syntymäpäiville tai jouluksi (tai molemmille) ei vain anna sinulle helppoa tapaa pitää yhteyttä jumalasi, vaan myös erinomaisen mahdollisuuden antaa jotain, joka rohkaisee häntä hänen kanssaan elämä.usko.

Omat kummätini ovat aina lähettäneet minulle lahjoja ja syntymäpäivää/joulukortteja.Vaikka en nähnyt niitä usein kasvaessaan, nämä säännölliset kortit ylläpitävät avoimia viestintälinjoja, jotta meillä voi olla hyvät suhteet ja ylläpitää sitä aikuisuuteen asti.Kun näen ne, keskustelu virtaa helposti, koska pyrimme olemaan kosketuksissa muutaman kerran vuodessa.

Tästä syystä syntymäpäivä- ja joululahjojen lähettäminen jumalalaisille on aina ollut minulle ensisijainen tavoite.Vaikka en tee mitään muuta, olen ainakin yhteyttä kahdesti vuodessa!

Tarjoan suurelta osin "kristillisen" lahjan jouluna (kirja tai kristillinen resurssi) ja räpylomman lahjan (kuten lelu, peli tai DIY) syntymäpäiville, vaikka en pidä siitä jäykkää tapaa.

Minulla on hyödyllisiä lahjaehdotuksia, jos haluat ostaa kristillisen lahjan Godsonillesi.

  • Kasteen lahjat vauvoille ja pienille lapsille
  • Kasteen lahjat suurille lapsille ja nuorille
  • Kasteen lahjat suurille jumalalaisille

Blogin artikkeleita on nimeltään "Kaste lahjat", mutta monet ehdotukset tekisivät myös erinomaisia ​​syntymäpäivä- ja joululahjoja.

Minulla on täällä myös yleisempiä ehdotuksia:

  • Kristittyjen fiktiokirjat lapsille ja nuorille (kaiken ikäiset)
  • Raamatut 0-18-vuotiaille
  • Raamatulliset harrastukset lapsille ja nuorille

***

Toivon, että se auttoi selventämään, mitä kummitätiä tai kummisetäiltä odotetaan, kuten on antanut sinulle paljon ideoita siitä, kuinka voit tehdä sen.Jokainen sponsorisuhde on ainutlaatuinen, joten tapa rakentaa omasi on erilainen seuraavalle henkilölle.

Joka tapauksessa se on ehdottomasti suhde, johon se on sijoittamisen arvoinen.Toivon, että sinä ja jumalasi tuovat sinulle iloa monien vuosien ajan!

Samanlaisia ​​artikkeleita:

Keskustele lasten kanssa armon sanoillaVauvatuotteet, joista et ajattele (mutta se tekee kaiken eron!)Voinko olla yksinhuoltaja?Lisää lukuisia: Mitä tapahtuu, kun lisäät perheesi kokoa?Saalis sisältö - KirjakriitikkoTodella uskomaton juhla - kirjakriitikkoVain yksi neljästä tytöstä sanoo olevansa "onnellinen" - mitä satutamme?Sellaisia ​​päiviä
Mitä odotamme kummitätiltä tai kummisetältä?- Perhe täynnä toivoa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 5646

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.