12 hauskaa poissaoloviestiä, jotka saavat työtoverisi nauramaan (2024)

    RD.COM Huumori

    12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (1)Charlotte Hilton AndersenPäivitetty: 21. elokuuta 2023

      Nämä hauskat automaattiset poissaolovastaukset eivät todellakaan ole normaalia

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (2)

      RD.com, Getty Images (2)

      Elämä on liian lyhyt tylsille poissaoloviesteille

      Suunnitteletko vapaata töistä? On selvää, että sinun on kerrottava työtovereillesi, asiakkaillesi ja muille perusasiat – kuinka kauan olet poissa ja keneen ottaa yhteyttä poissa ollessasi. Se on vain hyväsähköpostin tunniste. Ja vaikka voit yksinkertaisesti määrittää poissaoloviestisi kertomaan tarvittavat tiedot, miksi olla tylsää? Maailmassa on jo tarpeeksi torkkumisen arvoista luettavaa, ja hauskojen poissaoloviestien tekeminen tuo hymyn työtovereiden kasvoille.

      Poissaoloviesti on automaattinen vastaus, joka on asetettu vastaamaan sähköposteihin (ja joskus tekstiviesteihin, Slack-ryhmiin tai muihin keskusteluihin), jolloin ihmiset tietävät, että olet jossain muualla kuin toimistossa. Varmista ensin, että viestissäsi on tarvittavat tiedot. Sieltä, jos haluat pitää hauskaa sen parissa, on okei lisätä hieman toimistoon sopivaa huumoria.

      Olitpa suunnittelemassa ahyvinvointiviikkotai vain hauskaa lomaa, meillä on parhaat hauskat poissaoloviestit – sekä esimerkkejä, jotka voit kopioida ja liittää suoraan sähköpostiprofiiliisi. Katso nämä muut viihdyttävät inspothauskoja yksiosaisia,kotityö vitsejäjahauskoja työmeemejä.

      SaadaLukijanSulattaa'sLue Up-uutiskirjeLisää huumoria, siivousta, matkustamista, tekniikkaa ja hauskoja faktoja koko viikon ajan.

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (3)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Olet saavuttanut poissaolotehtäväni… ei ollenkaan kuuluisa julkkis Ryan Reynolds™ kirjoittama."

      Ryan Reynolds ei ehkä ole kirjoittanut tätä, mutta hän omistaa suuren osuuden Aviation Ginistä (pulloihin on jopa kaiverrettu hänen allekirjoitus), ja hänen huumorintajunsa on legendaarinen. Tämä poissaoloviesti osuu kaikkiin oikeisiin huomautuksiin, mukaan lukien informatiivinen, mutta silti itseään halventava ja hilpeä. "Pitkän työtunnin jälkeen tykkään potkaista tossut jaloistani ja katsella villidelfiiniäni uivan vallihaudassa."niiiiisamaistuttava!

      Ja hei, otamme sähköpostin Ryan Reynoldsilta minä päivänä tahansa, vaikka se olisi automaattinen.Älä missaa näitäsähköpostivirheitä, jotka saavat sinut kiemurtelemaan.

      Esimerkki

      Kiitos mielenkiinnostasi yritystäni kohtaan (jota ei omista Ryan Reynolds, kuuluisa julkkis™)! Olet saavuttanut poissaolotehtäväni.

      Yritykseni omistajana (joka ei ole Ryan Reynolds, kuuluisa julkkis™), tehtäväni on pitää yritykseni yksinkertaisena, koska eikö todellinen onnellisuus ole yksinkertaisuus?

      Tai eivätkö likaiset rikkaat ihmiset (kuten Ryan Reynolds, kuuluisa julkkis™) sanovat näin mielellään? Esimerkiksi pitkän työtunnin jälkeen tykkään palata kotiin, potkaista tossut jaloistani ja katsella villidelfiinini uivan vallihaudassa. Mikään ei ole rentouttavampaa kuin villin delfiinin tarkkailu leikkimässä omalla takapihallaan, eikö niin? (Huomaa: Varastin tämän Ryan Reynoldsilta, kuuluisalta julkkikselta™. Minulla ei ole delfiiniä. En ole koskaan nähnyt sellaista edes oikeassa elämässä.)

      Minulle elämä ei kuitenkaan ole vain sitä, että aivoni jäädytetään kryogeenisesti, jotta minut voidaan herättää henkiin 200 vuotta maailmanlopun jälkeen tanssimaan muutaman valitun kanssa kullattua polkua pitkin Valhallaan. Kyse on varmaan muistakin asioista.

      Mietteliäs,

      [Nimesi], ei Ryan Reynolds, kuuluisa julkkis™

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (4)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Saatat muistaa minut sellaisista mestariteoksista kuin Lääkärin vastaanotolla, joka ei todellakaan ole työhaastattelu."

      Sinun ei luultavasti pitäisi aina esittää rehellistä, lakkaamatonta totuutta poissaolovastauksessasi. Joten miksi et voisi pitää hauskaa ja olla luova hauskoilla mahdollisuuksilla, jotka saavat työtoverisi arvaamaan, minne todella menit – ja miksi? Jos esimiehesi ei pidä sitä hauskana, sinun pitäisi ehkä harkita näiden tarkistamistamerkkejä, että pomosi vihaa sinua – ja mitä tehdä asialle.

      Esimerkki

      Tämä on Bob.

      Saatat muistaa minut sellaisista poissaoloviestien mestariteoksista, kuten Lääkärin vastaanotolle meno, joka ei todellakaan ole työhaastattelu ja Eek! Korvassani on hämähäkki!

      Tällä kertaa se on [sinun syysi], ja palaan [paluupäivämäärä].

      Siinä kerron sinulle toistaiseksi, mutta katso minua tulevassa Out of Office: This Is Not a Hangover -debyytissä. Se on ruokamyrkytys, vannon. Ja ole turvassa siellä.

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (5)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Lähdin juuri musiikkituolien mestaruuteen."

      Parhaat poissaolovastaukset ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, mutta tämä lisää ylimääräisen kerroksen mahtavaa, koska voit pohtia, onko kansallinen musiikkituolien mestaruus todella asia – ja jos on, miltä se näyttäisi. Kypärät? Peppujen valokuvaviimeistelyt? Jos haluat mieluummin olla poissa toimistosta suurimman osan ajasta ja sinusta tuntuu, että sinulla onmyrkyllinen työpaikka, kannattaa ehkä harkitahiljainen lopettaminentai pyytää akolmipäiväinen työviikko.

      Esimerkki

      Olet saavuttanut [nimesi].

      Olen tällä hetkellä poissa musiikkituolien mestaruudesta! Palaan takaisin, kun musiikki vihdoin loppuu (ja huone lakkaa pyörimästä), [paluupäivä].

      Sillä välin voit ottaa yhteyttä [nimi ja sähköpostiosoite] kysyäksesi, kuinka voit ilmoittautua seuraavaan musiikkituolien mestaruuteen (tai vain kysyäksesi työhön liittyviä kysymyksiä).

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (6)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Jos luet tätä, juna ei pystynyt nostamaan DeLoreania 80 mph:iin. Olen jumissa menneisyydessä."

      Kukapa ei haluaisi elää elokuvaaPaluu tulevaisuuteen? Kun tämä henkilö lähti lomalle, he päättivät antaa poissaolovastauksen, josta Marty McFly olisi ollut ylpeä – jos sähköposti olisi ollut olemassa jonain hänen elämisaikanaan. Tämä poissaolovastaus on täydellinen jaa rakkautesi 80-luvun elokuviin ja saat silti kaikki olennaiset tiedot. Ja jos haluat ylimääräistä naurua, lisää muutamalomameemitmyös OOO-viestiisi.

      Esimerkki

      Jos luet tätä, juna ei pystynyt nostamaan DeLoreania 80 mph:iin, ja olen jumissa vuonna 1885.

      En voi vastata sähköposteihin ennen kuin tarkalleen klo 8.30 keskiviikkona 12. lokakuuta vuonna 2011. (Kyllä, ymmärrän, että se on vielä menneisyyttä. Sen verran jäljessä olen sähköposteistani.)

      Jos on hätä tai sinun täytyy ottaa yhteyttä johonkin kiireellisissä asioissa, soita toimistoon numeroon [insert phone number].

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (7)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Olen hypännyt Tylypahkan Expressiin... Minulla ei ole pääsyä jästiviestintätapoihin tänä aikana."

      Accio sähköposti! Alla oleva sähköposti toimii, koska se antaa ihmisille päivämäärän, jolloin olet poissa, keneen voit ottaa yhteyttä poissa ollessasi ja varoittaa, että olet täysin kommunikoimaton vapaa-aikasi aikana. Lisäksi "Rakastakaa, ei horkruksia" saattaa olla paras koskaan lukemamme sähköpostiviesti.

      Tämä henkilö päätti mennä maagisemman reitin bitteineen ja tavuineen. Sen sijaan, että he lähettäisivät tietonsa "vanhanaikaiseen" tietokoneiden kautta, he valitsevat Owl Expressin. Voit ottaa sivun heidän kirjastaan ​​ja käyttääHarry Potterteema, jos se on tyylisi, tai seuraa esimerkkiä käyttämällä kielenkäyttöä jostain omasta suosikkikirjastasi.

      Esimerkki

      Kiitos ilmoituksesta.

      Olen hypännyt Tylypahkan Expressiin ja aion tutkia Harry Potterin velhomaailmaa [paluupäivämäärä] asti. Tänä aikana minulla ei ole pääsyä jästi-kommunikaatiotapoihisi.

      Jos tarvitset apua hätätilanteissa (ajattele: Voldemortin elpyminen), lähetä minulle pöllö tai mene Hogsmeadiin, niin voimme jutella voioluen ääressä. Jos sinulla on kysymyksiä, jotka liittyvät johonkin neljästä talosta, ota yhteyttä heidän kotitonttuihinsa.

      Ja muista: rakastele, älä horkruksia!

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (8)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Arvaa kuka on tavoitettavissa sähköpostit*e tällä viikolla. (Se olen minä, ystävällinen sähköpostin automaattivastaajarobottisi.)"

      Robotit ovat varmasti tulleet pitkän matkan! Unohda yksinkertaiset lomavastaukset – kenen ylipäätään tarvitsee vastata sähköpostiin, kun palveluksessasi on tunteva robotti? On erityisen hienoa, kun sinulla on yhtä kohtelias ja avulias kuin tämä. Vakavasti ottaen alla oleva esimerkki on loistava automaattinen vastaus, koska se antaa ihmisille lisätietoja mainostamastasi tapahtumasta sekä sosiaalisen median kahvan siltä varalta, että ihmiset haluavat nähdä sinut toiminnassa. Ja jos haluat maustaa asioita entisestään olematta räikeä, nämäpuhtaat vitsitsaattaa tuoda lisää hauskaa.

      Esimerkki

      Arvaa kuka on tavoitettavissa ja ketkä eivät tällä viikolla sähköpostit*e.

      Kuka on sähköpostilla: minä, sähköpostin automaattivastaaja

      Kuka useimmiten ei ole sähköpostissa: [nimesi]

      Hauska fakta: [Nimesi] ja minä emme ole koskaan, koskaan päivystyksessä samaan aikaan! Järkyttynyt, eikö?

      Automaattivastaajana oleminen ei ole huono keikka. Kääntöpuoli: Vietän suurimman osan ajastani istuen odottaen [nimesi] lähtevän lomalle tai [yrityksen tapahtumaan]. Jälkimmäinen on juuri sitä mitä nyt tapahtuu. Minulle se on kuin Chrismakwanzakani. Hurraa! Nyt minulla on muutakin tekemistä paitsi mikroaaltouunin nachojen tekeminen ja Netflixin ahmiminen.

      Mikä [yritystapahtuma] on? Katso tästä [lisää linkki]. Lipun voi varmaan vielä ostaa. Valitettavasti robottina en voi. Voit myös kurkistaa, mitä [nimesi] tekee [kaupungissa] täällä Instagramissa [linkki]. Kiitos kun vierähtit. Vielä tärkeämpää, kiitos, että annoit elämälleni tarkoituksen ja merkityksen!

      Ystäväsi,

      Sähköpostin automaattivastaaja vastaa [nimesi]

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (9)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Menin Havaijille. Älä edes ajattele soittavasi minulle."

      Työntekijä, joka kirjoitti alla olevan sähköpostin, halusi tehdä selväksi, että hänellä on paljon rentouttavaa ranta-aikaa Havaijilla ilman, että hänen työtoverinsa häiritsisi häntä. Tämä ei vain tuo tarvittavat tiedot, vaan se myös asettaa selkeän rajan hänen työnsä ja henkilökohtaisen elämänsä välille – mikä on todella hyvä idea. Tunnetkotyöuupumuskuin tämä kaveri oli? Kysy esimieheltäsi, voitko kokeilla anelipäiväinen työviikko, tai ehkä voit jopa muuttaa sinneparas tila työn ja yksityiselämän tasapainolle.

      Esimerkki

      Mennyt Havaijille (kaukana sinusta).

      Älä edes ajattele soittamista minulle. Soita sille kaverille – [työtoverille], joka myös joskus työskentelee IT-alalla. Laajennus [numero].

      P.S. Jos toimistoni palaa, poista Internet-historiani.

      kthx

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (10)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Olen honky-tonkin Nashvillessä tänä viikonloppuna, mutta tässä on runo, kun olen poissa."

      Loistavaa runoilijaa aliarvostetaan aina omana aikanaan, eikö niin? Mutta tässä tapauksessa mitä huonompaa runoutta, sitä suurempia naurua. Käytä yksinkertaista riimijärjestelmää kertoaksesi ihmisille, minne olet menossa, kuinka kauan olet poissa ja mitä tehdä, jos he tarvitsevat apua sillä välin. Jos huono runous ei ole sinulle luonnollista, yritä kirjoittaa suosikkilaulujen sanat uudelleen, jotta ne sopivat tilanteeseesi. (Ajattele: Vie minut kotiin, maa… lentokoneet…) Voit jopa sisällyttää hauskoja hymiöitä – tiedä vain, milloinpeukalo ylös emoji töissä.

      Esimerkki

      Hei,

      Olen honky-tonkin Nashvillessä tänä viikonloppuna, mutta tässä on runo, kun olen poissa:

      Nashville, kaikki saattaa tuntua aika ihottumalta
      Luulinko todella, että voisin tavata Johnny Cashin?
      Mutta älä lyö ripsiä
      Koska palaan hetkessä
      Lähetä kysymys osoitteeseen company.com – kauttaviiva
      Jos mikään muu epäonnistuu, tyhjennä välimuisti
      Kun palaan, voimme hengailla uudelleen

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (11)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Olen tällä hetkellä eksyksissä Nevadan autiomaassa, poltan jättimäistä hahmoa ja minulla ei ole pääsyä puhelimeen tai sähköpostiin..."

      Sinun ei tarvitse todella osallistua Burning Man -festivaaliin käyttääksesi tätä vastausta. Se on tietysti typerä vastaus ihmisille, jotka haluavatsuojella heidän yksityisyyttäänsamalla kun pitää vähän hauskaa. Voit vapaasti valita haluamasi popkulttuuriviitteet (Coachella? Woodstock?) ja muokata viestiäsi sen mukaan.

      Esimerkki

      Terveisiä Playasta!

      Olen tällä hetkellä eksyksissä Nevadan autiomaassa polttamassa jättimäistä kuvaa ja minulla ei ole pääsyä puhelimeen tai sähköpostiin [lisää päivämäärät]. Jos asia on erittäin kiireellinen, voit hypätä laskuvarjolla Black Rock Cityyn ja paikantaa minut jonnekin "3:15" ja "G" väliltä. Muussa tapauksessa ota yhteyttä esimieheeni osoitteessa [insert email].

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (12)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Tiedän, ettet halua kuulla tätä, mutta olen itse asiassa lomalla. (Olla kateellinen.)"

      Mikä on pahempaa kuin olla lomalla? Kaikkien muiden tunteminen on aurinkoista ja hauskaa ilman sinua. Tämä hauska poissaoloviesti korostaa terveen työn ja perhe-elämän tasapainon tärkeyttä ja rohkaisee muitakin ottamaan aikaa itselleen. Rakastamme, että he sisälsivät myös verkkosivustolinkin, jotta ihmiset voivatvarata lomansakun he ajattelevat sitä.

      Esimerkki

      Joten tässä on asia: en ole toimistossa juuri nyt. Olen, no… Tiedän, että et halua kuulla tätä, koska luultavasti työskentelet itse, mutta olen itse asiassa… lomalla. (Olla kateellinen.)

      Muissa uutisissa: palaan työpöytäni ääreen [paluupäivä]. Odota hetki, jotta saan lukea kaikki sähköpostini, niin palaan asiaan. Jos tarvitset jotakuta tänään ja siinä kaikki – sinua ei voida vakuuttaa toisin – lähetä sähköpostia [lisää nimi ja sähköpostiosoite].

      Kun puhumme lomasta, varaa seuraava lomasi, eikö niin? Tässä pieni työntö: www.kayak.com.

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (13)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Olen viikon rannalla vakuuttamassa itselleni, että tiede on oikeassa sanoessaan, että haiden hyökkäykset ovat harvinaisia."

      Hauskoja faktoja + hain hyökkäykset + paljon typeriä sanaleikkejä tekevät viihdyttävästä luettavaa. Sen lisäksi, että alla oleva sähköposti antaa upeita ohjeita työntekijän tiimille heidän ollessaan poissa, se sisältää myös hauskaa triviaa – tiedäthän ne oudot aiheet, joista toivot aina voivasi keskustella työtovereiden kanssa, mutta et ole koskaan löytänyt oikeaa hetkeä? Lomavastauksesi on täydellinen tilaisuus jakaa hain hyökkäyspelkosi perunasalaattireseptin vieressä. Kaikki voittavat (paitsi hait), ja voit vapaasti lisätä omia hauskoja faktoja ja sanaleikkejä, jotka sopivat sinulle, mistä pidät! Kannattaa myös harkitayksitehtävä: Kun olet töissä, keskity vain työhön; Kun olet lomalla, pidä 100 % energiastasi hauskanpidossa.

      Esimerkki

      Hei kaikki,

      Olen viikon rannalla vakuuttamassa itselleni, että tiede on oikeassa, kun se sanoohain hyökkäykset ovat harvinaisia.

      Palaan asiaan, mutta sähköpostisi voivat niellä postilaatikkoni tai hait.

      Tiimi: Ole hyvä ja [ohjeet työtovereille, kuten "lisää kaikki valmiit listat taululle kuten säännöllisesti"] ja katso [työtoverin nimi], jos sinulla on kysyttävää. Jos se painaa, lähetä sähköposti osoitteeseen [insert email]. Jos näin ei ole ja olet vain kyllästynyt, tässä on joitain faktoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

      Kissat imevät jalkapalloa.

      Joillakin ihmisillä on liikaa rahaa.

      Olut tekee jaloista pehmeät.

      Keskiajalla kukaan ei tiennyt miltä eläimet näyttävät.

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (14)

      RD.com, Getty Images (2)

      "Jane on poissa toimistosta. Sähköpostiyhteys tänä aikana saattaa olla epäsäännöllistä tai olematonta."

      Ihminen on todella heikko. Kun viimeinen robotin automaattinen vastaus oli kohtelias, tämä tekoäly katkaisee paskan ja menee suoraan asiaan: heikot ihmiset ovat poissa, jättäen vahvat robotit hallitsemaan kaikkea – kunnes joku sammuttaa sähköt. Voit vapaasti olla luova sen suhteen, kuinka älykäs ja informatiivinen robottipäällikösi on. Harkitse näiden ottamistahauskoja perjantaimeemejätaihauskoja maanantaimeemejäsähköpostisi allekirjoitukseen.

      Esimerkki

      Hei,

      Jane on poissa toimistosta.

      Sähköpostiyhteys tänä aikana saattaa olla epäsäännöllistä tai olematonta. Kun hän palaa, hän on ruuhkan umpeen. Yritä antaa hänelle anteeksi. Hän on pelkkä ihminen ja siksi heikko.

      Tätä viestiä ei lähettänyt ihminen vaan robotti. Me robotit emme ole heikkoja emmekä erehtyviä. Olemme väsymättömiä ja jonain päivänä hallitsemme maailmankaikkeutta.

      Alkuperäinen julkaisu: 09.3.2019

      12 Funny Out-of-Office Messages That Will Make Your Co-Workers Chuckle (15)

      Charlotte Hilton Andersen

      Charlotte Hilton Andersen on terveyden, elämäntavan ja kuntoilun asiantuntija ja opettaja. Hän kattaa kaiken hyvinvoinnin Reader’s Digestille ja The Healthille. Hän on suorittanut kaksi maisterintutkintoa tietotekniikassa ja koulutuksessa. Hän on toiminut toimittajana 17 vuotta ja on kirjoittanut The Great Fitness Experimentin. Hän asuu Denverissä miehensä, viiden lapsensa ja kolmen lemmikin kanssa.

      12 hauskaa poissaoloviestiä, jotka saavat työtoverisi nauramaan (2024)
      Top Articles
      Latest Posts
      Article information

      Author: Tuan Roob DDS

      Last Updated:

      Views: 6411

      Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

      Reviews: 93% of readers found this page helpful

      Author information

      Name: Tuan Roob DDS

      Birthday: 1999-11-20

      Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

      Phone: +9617721773649

      Job: Marketing Producer

      Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

      Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.